May

"Sınıf yönetminin önemi ve öğretmen Davranışları"konulu seminerler düzenlendi.

May

DYK' ya katılan öğretmen ve öğrencilerle moral,motivasyonu artıracak etkinlikler yapıldı.

May

Yılboyunca "tüm Dini gün ve gecelerde" proğramlar yapıldı.

Öğretmenlik mesleğinin etik ilkeleri, itibarı ve temel değerleri

.

Okuma kültürünün geliştirilmesine yönelik faaliyetleri içeren bu proje gönüllülük esasına dayalı olarak okulumuzun tüm sınıf düzeylerinde uygulanacak olup, proje ile ilgili oluşturulan gruplar ve oluşturulan grupların takım  liderleri belirlendi.

May

Okulumuz Şehit Jandarma Asb. Ahmet Çelik İmam Hatip Ortaokulu ismiyle ilk kez 2016 yılında eğitim öğretime başlamıştır. Okulumuz ismini; 13 Kasım 2015 tarihinde Erciş kırsalında bölücü terör örgütü üyeleri ile girdiği çatışmada şehit olan Ahmet ÇELİK'ten almıştır. Ahmet ÇELİK; 1977 yılında İzmit'te doğdu. Öğrenimine İzmit 100.Yıl İlkokulunda başladı. Yarımca Ortaokulu ve Körfez Yarımca Lisesine bitirdi(1994). Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Programcılığını bitirdi. Ankara Jandarma Astsubay Okulundan mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. Okulumuz binası 95 yıllık bir geçmişe sahip olup Erciş'te faaliyete başlayan en köklü okuldur.