May

Nisan-2023 ara dönem kamp programı planlanıp uygulandı.

May

Mesleki rehberlik kapsamında kariyer buluşmaları , Mesleğimde 1 gün programları gerçekleştirildi.

May

7 Nisan Cuma günü saat 10.00 da, İmam Hatip Ortaokulları HEDEF 2023 koordinatörleri ile İskele Kız AİHL de il MEM Din Öğretiminden Sorumlu Şube Müdürü Muhammed KARAKAYA nın başkanlığında projeyle ilgili toplantı yapıldı.

Mrt

Okul Yönetimi, Sınıf rehber öğretmenleri ve Rehberlik servisince velilerle toplantılar gerçekleştirildi. Genel analizler yapıldı ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

May

Yıl boyunca "toplumsal sorunlara duyarlı ,sorun çözen vb.gibi yetilere sahip öğrenciler" yetişmelerini sağlamak adına birçok etkinlik yapıldı.

May

"Her öğrencinin bir fidanı olsun" çalışması kapsamında okulumuzun bahçesine fidan dikildi.

Mrt

Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik öğrencilere ilgili ders öğretmeni ya da akademisyenlerce seminer düzenlendi.

Mrt

İslam medeniyetinin doğuşu, geniş bir alana yayılışı, hangi temeller ve değerler üzerine kurulduğu, hangi kültürlerden etkilendiğine dair çalışmalar yapıldı.Öğrencilerle birlikte pano hazırlandı ve akıllı tahtalardan tanıtım sunuları yapıldı.

Mrt

Okulumuzda U düzeninde Kuran-ı Kerim odası (mescit te)oluşturuldu.

Kuran-ı Kerim kıraatlarını geliştirmeye yönelik kurumlarla işbirliğine gidildi.

Kas

Genel Müdürlükçe hazırlanan Genç Sesler Mûsikî Etkinliği kapsamında öğrencilerin kişisel yeteneklerini ortaya çıkarmak ve musiki alanında faaliyetler gerçekleştirmek için okulumuz mûsikî korosu oluşturuldu.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın İhsan ERKUL ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan TEVKE, imam hatip okullarının yöneticileri ile toplantı yaptılar.

Kas

İmam hatip okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında okul içi faaliyetler düzenlendi.