29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK

10 KASIM ANMA PROGRAMINDA ATATÜRK Ü HÜZÜNLE ANDIK.

May

Okulumuz müdürlüğünce  "Teknoloji okuryazarlığı, dijital beceriler, Web araçları, dijital platformlar ve e içeriklerin etkin kullanımı" ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Mrt

COVİD -19 SÜRECİNDE EĞİTİM ÖĞRETİMİ ETKİLEYEN GÜNCEL SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ 2.DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISINDA ELE ALINARAK,DETAYLI BİR ŞEKLİDE GÖRÜŞÜLDÜ.

Mrt

Aziz milletimizin verdiği destansı mücadelenin kelimelere en güzel şekilde büründüğü metin olan İstiklal Marşı'mız, bundan tam 100 yıl evvel Türkiye Büyük Millet Meclisi'miz tarafından 'MİLLİ MARŞ' olarak kabul edilmiş ve milletimizin gönlünde büyük bir kabul, takdir ve sevgiyle yer edinmiştir.

Milli Mücadelenin devam ettiği dönemde büyük şair  Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı, İstiklal Harbinin de adeta rehberi olmuştur. Milletimizin, kahraman ordumuzla birlikte gösterdiği kutlu direnişin ruhu, İstiklal Marşı'yla ölümsüz bir hal almış ve ardında bıraktığı 100 yıl içinde heyecanından zerre miktar kayıp söz konusu olmamıştır.

Şbt

OKULUMUZ DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN ONLİNE REGAİB KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENDİ. DÜZENLENEN PROGRAMDA KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ GERÇEKLEŞTİRİLİRKEN OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİNCE OKUNAN HATİMLER BAĞIŞLANDI.

Ock

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI STANDARDİZASYON VE KALİTE HİZMET BİRİMİ TARAFINDAN EĞİTİM KURUMLARINDA HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ,ENFEKSİYON ÖNLEME VE KONTROL KILAVUZU BELGELENDİRME PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE YÜRÜTÜLEN "OKULUM TEMİZ PROJESİ" KAPSAMINDA , OKULUM TEMİZ BELGESİ OKULUMUZA KAZANDIRILDI.

Ara

ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNİN TEMEL DEĞERLERİNDEN OLAN SEVGİ,ŞEFKAT,MERHAMET,SAYGI,HEYECAN,KARARLILIK,SABIR,SEBAT VE FEDAKARLIK KONULARINI İÇEREN BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN ZEKA OYUNLARI ALANINDA DA KENDİLERİNİ GELİŞTİREBİLECEĞİ  UYGUN ORTAMLAR OLUŞTURULMUŞ OLUP;OKUL İÇİ YAPILAN ZEKA OYUNLARI MÜSABAKALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇE GENELİ DÜZENLENEN MÜSABAKALARDA OKULUMUZU TEMSİL ETME İMKANI BULMUŞLARDIR.

Mrt

SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASINA YÖNELİK OLARAK OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA YARIŞALAR DÜZENLENDİ.DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ FEYAT KARAKOÇ TARAFINDAN VERİLDİ.