ŞEHİT JANDARMA ASB. AHMET ÇELİK İMAM HATİP ORTAOKULU

Adres
Vanyolu Mah. Alkoçlar Cad. Şehit Jandarma Asb.Ahmet Çelik Blok No 4A Erciş / Van
Vizyon
Biz; Türk Milli Eğitiminin Genel Amaç ve İlkeleri doğrultusunda, ezbercilikten uzak, öğrenmeyi ve öğretmeyi temel alan ve kalıcı olan, sürekli eğitim ve iyileştirme anlayışına, sosyal sorumluluğa, kültürel değerlere sahip bir kurum olma ve yaşadığımız topluma hizmette en iyiye ulaşma gayretinde olma hedefindeyiz.
Misyon
Biz; Okulumuzu toplumda bilgi, sanat, spor, eğitim, kültür yuvası olarak benimsetmek; dünyayı ve ülkesini tanıyan, ülkesini seven ve koruyan; içinde yaşadığı toplumun inanç ve değerlerine saygılı; araştıran, sorgulayan, öğrenen; öğrendiklerini toplum yararına kullanabilen çalışkan, gayretli ve ahlaklı nesiller olarak yetişmesine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilerle donatma misyonunu üstlendik.
ULAŞIM SORUNU YAŞANMAMAKTADIR.
ERCİŞ ŞEHİR MERKEZİ
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.